Klanten vertellen

Tina & Kyle Pakka USA 2019 3 safari’s, Botswana/Victoria falls/South Africa and 2 Kenya safari's

We hebben nu twee keer gebruik gemaakt van Africa Private Safaris en hebben een geweldige ervaring gehad.  We zijn al eerder op andere safari's geweest bij een groter, bekender bedrijf, en we vonden ze niet zo behulpzaam. Ze probeerden ons telkens te boeken in hun properties en hadden geen interesse om onze reis te koppelen aan wat we wilden.  Ik denk dat boeken bij een kleiner bedrijf beter is omdat ze meer moeite doen om de beste reis voor je samen te stellen die echt aan verwachting voldoet.  Monic werd ons voorgesteld door twee andere koppels die via haar bedrijf in het verleden hadden geboekt, dus we vertrouwden ze erop dat alles in orde zou komen....en het was meer dan dat. Monic was zo behulpzaam bij het vinden van de juiste safari om aan onze behoeften te voldoen.  Ze vond de traditionele klassieke safari met luxe tenten, openluchtvoertuigen en alles wat je maar wilt.  Een op maat gemaakte safari. Het mooiste was dat het niet te duur was, zoals sommige safari's wel zijn.  Monic reageerde snel op onze e-mails als we vragen hadden, en ze stuurde ons foto's van enkele van de plaatsen die we zouden bezoeken.  Zo hadden we een idee hoe onze safari eruit zou kunnen zien. Omdat ze al lang in het vak zit, is het voor haar makkelijk om een safari samen te stellen die past bij jouw budget en stijl. Op onze eerste safari waren we in Zambia, Zimbabwe en Botswana en Zuid-Afrika. Het was een safari met een ander stel.  Helaas had dit echtpaar geen zin om te slapen in een tentenlodge, dus Monic heeft ons een plek gevonden die dat klassieke safari-gevoel had, maar niet in een tentenkamer.  We verbleven op vijf verschillende plaatsen op deze safari.  Monic heeft al onze transporten voor ons geregeld, en het werkte allemaal als een klok.

Op de tweede safari die we via Monic geboekt hebben, zijn we in Kenia gebleven voor de migratie. we waren een groep vrienden die samen reisden, en een van de leden van onze groep had net haar elfde verjaardag gevierd, wat ze erg blij was met de safari.  Ze kon niet geloven dat ze alle verschillende soorten dieren kon zien die we konden zien, plus door in een kleinere open jeep te zitten was er niemand die haar het zicht blokkeerde.  De ervaring was gewoon magisch.  We hebben nu net een derde safari geboekt, onze tweede Kenia safari!

Theo van Iperen Netherlands 2e safari.... Tanzania eerste tweede safari Kenia.

Na een eerste reis naar Tanzania voor mij was dat een geweldige ervaring, Monic regelde de meest ongelooflijke reis naar Kenia die je je kunt voorstellen voor onze familie van 4. Zomer 2017. Eerst bezochten we het Samburu reservaat, verbleven we in het prachtige Saruni Samburu, met geweldig personeel, lekker eten, en het belangrijkste is het geweldige uitzicht over de vlaktes, met olifanten die onder je grazen terwijl je geniet van een buitendouche. Monic heeft een onvergetelijk bush diner voor ons geregeld, wat betekent dat we bij zonsondergang met z'n vieren een diner hebben, met wit tafellinnen, kaarsen en een groot kampvuur, lekker eten, eindigend in een ongelofelijke sterrenhemel om ons heen, en een game drive naar de waterpoel onder de lodge, waar neushoorns en olifanten langs kwamen. Onze volgende stop was de Mara North Conservancy, waar we in Saruni Wild verbleven, midden in de enorme Mara vlakten. We werden verwelkomd met een bush lunch naast de nijlpaarden die in hun zwembad baden. We maakten ongelooflijke ochtend, dag en nacht game drives vanuit het kamp, die ons naar een rivieroversteek van gnoes brachten, de geboorte van een baby eliphant, de jacht op een lepard, en nog veel, veel meer. Het was verbazingwekkend en ook onze dochters van 13 en 17 jaar genoten er elke minuut van.

We eindigden onze twee weken van blijvende herinneringen aan Ocean Spa Lodge, in de rustige Indische Oceaan. Een prachtige lodge, met een geweldig strand, goed eten, aardige mensen en een heleboel dingen te doen. We gingen met twee vissers mee op hun dagtocht, bezochten te voet het naburige dorp en maakten een leuke snorkeltocht. Maar dat hoeft ook niet, want de oceaan en het zwembad zijn ook erg uitnodigend en lonend. Monic was zonder twijfel de stille kracht achter onze geweldige ervaring in Kenia. Haar persoonlijke betrokkenheid bij uw reis, het leven in het land, de kennis van de lodges en het personeel persoonlijk maken haar een geweldige agent om uw verblijf in Kenia en in het buitenland te regelen. Haar persoonlijke betrokkenheid zorgt voor een geweldige ervaring en is een goed vangnet voor wanneer het niet gaat zoals u het wilt. Zoals toen een van onze dochters ziek werd en Monic alles geregeld heeft voor het personeel om voor haar te zorgen en voor haar snelle herstel. Wij kunnen Monic zonder enige aarzeling aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke Afrikaanse safari-ervaring.

Brigitte Bessems Netherlands 2 safari’s, Namibia, Kenya

Met Africa Private Safaris een geweldige self drive rondreis in Namibie samengesteld. Alles tot in de puntjes geregeld. De lodges waren kleinschalig en adembenemend mooi in dit schitterende land. De samenwerking met Monic om tot een rondreis die onze verwachtingen zou dienen te matchen verliep met veel persoonlijk aandacht en zeer soepel. Naast vakkundig advies is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. Dit schitterende land leent zich bij uitstek om zelf te rijden van lodge naar lodge wat extra bijdraagt aan het avontuurlijk karakter.

Eerder maakten we al een prachtige luxe fly-in safari in Kenia met Africa Private Safaris. Beide reizen hebben een diepe indruk en een geweldige herinnering achtergelaten. Als fervent wereldreiziger durf ik te zeggen dat ze een van de besten is op dit gebied.

Daphne Hardeman Netherlands travelling with her parents Tom & Alice Hardemans and 2 siblings - 2 safari’s; Kenya, second safari Namibia.

“Ik heb met mijn ouders en broers een prachtige reis door Kenia mogen maken, met dank aan Monic die ons heeft geadviseerd en geholpen. Het was mijn moeder haar droom om maar Afrika te gaan, al vanaf jongs af aan. En door de prachtig samengestelde reis is ons hart veroverd. Tijdens onze reis hebben we onze ogen uitgekeken naar de prachtige natuur, dieren en niet te vergeten, een heel ander soort cultuur. Tijdens de reis hadden we persoonlijke guides en drivers die alles over de dieren wisten. Ze keken naar de grond en konden zo de sporen van de dieren zien. Op die manier wisten ze precies welk dier waar en wanneer had gelopen. Op onze eerste dag hebben we in  Samburu zelf een cheeta kill mee mogen maken, wat natuurlijk heel bijzonder was. In de Mara hebben ik en mijn moeder kunnen genieten van een heerlijke massage, en een mega groot huis voor ons gezin. We hadden hier persoonlijke bediening in ons huis, was het toch een bepaalde “Koninklijke” sfeer gaf. Ook liep hier een wilde buffel los, die je kon aaien. De lodge had deze buffel opgevangen als baby, en is nooit meer weg gegaan. Soms stond die ook in het winkeltje en gooide die alles op, wat heel grappig was. Ook hebben we in tenten geslapen, die midden in het natuurpark lagen. Hier hoorde je leuke verhalen over olifanten die het “douche” water opdronken. Terwijl je sliep kon je de leeuwen soms horen brullen. Het was soms best spannend, maar een zeer leuke ervaring. Al boven al was het een reis om niet te vergeten, zeker eentje voor in de boeken. En als het aan mij lag zou ik dezelfde reis zo weer over doen.”

Namibië

Ik mocht samen ons gezin een 2e rondreis door Afrika maken in Namibië! Omdat we de vorige reis vooral waren gefocust op wildlife, hebben we nu een ander soort reis gedaan door de  Sossusvlei, Death valley en Cape cross. Het was heel erg anders, maar zo prachtig! We hebben erg genoten van de verschillende soorten natuur. Het ene moment was het heel droog en dood en het andere moment zat je aan de kust, waar duizende zeehonden waren. Het was een zeer leuke mooie en gevarieerde reis.

Anne & Dave phillimore UK 2018 safari Kenya

We denken allebei dat het de beste vakantie en safari was die we ooit hebben gehad en zouden weer naar alle plaatsen gaan, oa Elephant bedroom Samburu, Il Moran in de Maara. Alles ging super soepel en de verrassingen waren een enorme bonus. Het was erg leuk Monic even op een van de locatie’s te ontmoeten. Waanzinnige staff en mensen ontmoet en we zagen zoveel bijzondere wildlife momenten - briljant! Heel erg bedankt voor het arrangeren van onze reis! Anne & Dave

Bareld Meijering Netherlands  2nd safari East Africa.

Ze gaf ons safari's die we nooit zullen vergeten. Monic is in één woord een superorganisator. Ze verzamelde onze wensen, deed verschillende voorstellen op basis van haar rijke ervaring en raadpleegde ons voor onze reis. Zelfs tijdens de reis was ze altijd beschikbaar voor vragen.
Item 1-6 van de 6