Where elephants roam and the winds make Doum palms sing

Africa Private Safaris

Feeling the vibrato from a lions roar from your open jeep

Africa Private Safaris

Eye to eye with the best local guides

Africa Private Safaris

When the Nightjar bird sings as the sun greets the moon

Africa Private Safaris

Enjoying a bush sundowner as the moon slowly rises

Africa Private Safaris

Africa Private Safaris staat voor luxe safari's

Exclusieve kleine safarilodges en tentenkampen. OOG in OOG staan met wilde dieren vanuit een OPEN JEEP onder begeleiding van de BESTE LOKAALE gidsen. Genieten van de Afrikaanse bush met de nadruk op natuur, rust, uitstekende service en een goede keuken. Een intieme bush ervaring.

We bieden maatwerk safari’s en vinden het belangrijk dat de reis aan alle persoonlijke wensen voldoet. Vandaar dat er graag tijd wordt gemaakt voor persoonlijk advies, dat ook mogelijk is via Whats app, skype in het weekend inclusief de Zondag, voor persoonlijk advies. 

Contact

Je kunt er zeker van zijn dat je in goede handen bent. Africa Private Safaris werkt al sinds 2003 samen met de meest gerenommeerde safaribedrijven in Afrika. Onze service is gebaseerd op ervaring uit de eerste hand. Neem contact met ons op voor je persoonlijke safari, inclusief gedetailleerde informatie en foto's, zodat je een eerste indruk krijgt van hoe je safari eruit zou kunnen zien!

Vraag een voorbeeld safari aan

Waar wil je naar toe?

Veiligheid en safety zijn voor ons heel belangrijk, vandaar dat al onze boekingen lokaal een verzekering hebben bij AMREF FLYING doctors

Bij boeking volgt een nummer dat 24/7 bereikbaar is tijdens de reis, mocht er wat zijn. Maar dat zal niet snel nodig zijn omdat de reis tot in detail is geregeld en je van hand tot hand gaat.

Conservation en duurzaam toerisme staan hoog in het vaandel. Genieten van een mooi stuk Afrika maar zorgen dat het behouden blijft! Daarom zijn veel bedrijven waarmee wij werken eco en/of betrokken bij local community projects. Want het is voor conservation en de toekomst belangrijk dat de locale bevolking profiteert van tourisme. 

Africa Private Safaris

Langestr. 25E
1015 AK AMSTERDAM
THE NETHERLANDS

Email: monic@africaprivatesafaris.nl

Bereikbaar: 7 dagen per week via e-mail, WhatsApp of Skype voor reisadvies (ook op Zondag).
WhatsApp of Skype afspraak kunt u per e-mail opvragen; monic@africaprivatesafaris.nl
Kantooruren; 10.00-19.00 uur. Persoonlijk advies uitsluitend op afspraak.

Registratie Kamer van Koophandel te Amsterdam 34197554
BTW nummer NL1890.77.839.B01