Stranden van Kenya, Tanzania, Zanzibar & Mnemba

East Africa aan de Indische oceaan heeft waanzinnig mooie uitgestrekte stranden en een aantal hele mooie eilanden - of ook een Atol, waar het duiken werkelijk een droom is en je vanaf het strand zelfs kunt snorkelen bij het koraal rif…zwemmen met super grote sea turfles, manta’s …echt een ervaring om nooit te vergeten! In Zuid Afrika is Plettenberg heerlijk om even van je safari na te genieten en ook Cape Town -maar dat minder als echte strandbestemming aangezien je daar te maken hebt met de Atlantische oceaan (koud water) en andere weerbedingen als aan de Indische oceaan.

Family units voor safari en strand met kids: Vooral East Africa biedt veel family units aan, dat deel uit maakt van het hotel/lodge als een private house, maar ook opties van een private house met staff als je liever helemaal met het gezin drive bent.

Vraag meer informatie aan

Reisinformatie

Veiligheid en safety zijn voor ons heel belangrijk, vandaar dat al onze boekingen lokaal een verzekering hebben bij AMREF FLYING doctors.

Het is hier verder belangrijk dat de reis aan alle persoonlijke wensen voldoet. Dus er wordt goed gekeken naar persoonlijke wensen en service staat in hoog vaandel. Vandaar dat er tijd wordt gemaakt voor persoonlijk advies dat ook mogelijk is via WhatsApp, Skype, ook in het weekend inclusief de Zondag.

Bij de boeking volgt een nummer dat 24/7 bereikbaar is tijdens de reis, mocht er wat zijn. Maar dat zal niet snel nodig zijn omdat de reis tot in detail is geregeld en je van hand tot hand gaat.
Bij de boeking wordt tevens visa, reisinformatie en een safari checklist meegestuurd, zodat je precies weet wat je nodig hebt tijdens je reis.

Conservation en duurzaam toerisme staan hoog in het vaandel. Genieten van een mooi stuk Afrika maar zorgen dat het behouden blijft! Daarom zijn veel bedrijven waarmee wij werken eco en/of betrokken bij local community projects. Want het is voor conservation en toekomst belangrijk dat de locale bevolking profiteert van tourisme.

Africa Private Safaris werkt samen met de meest gerenommeerde safaribedrijven in Afrika en beschikt over diepgaande terreinkennis. Je bent in zeer ervaren en goede handen! Mail ons voor een voor een persoonlijke voorbeeldsafari  inclusief beschrijvingen en foto’s voor een gedetailleerde eerste indruk hoe je safari eruit zou kunnen zien. 

Vraag voorbeeld safari aan

Bereikbaar 7 dagen per week via e-mail, WhatsApp of Skype voor reisadvies (ook op Zondag). WhatsApp of Skype afspraak kunt u per e-mail opvragen.